Parcours

Parcours

Alle afstanden zijn 1 ronde over verharde wegen in en rond om Uithoorn.
Tijdens de 40e editie in 2024 loopt de langste afstand, de Takii 10 Engelse Mijlen, opnieuw langs de Amstel, het absolute visitekaartje van Uithoorns Mooiste de Loop.

Start/Finish

Start en finish voor alle afstanden zijn op Sportpark Randhoorn aan de Randhoornweg, Uithoorn. Bij de start zijn kleedkamers en douches aanwezig.

Westerbod& Mens Brood en Banket 1 kilometer Specials G-Run

G-Run

Na de deelname aan de Kooyman Polderloop in De Kwakel wordt weer een grote en sterke deelname verwacht van gemotiveerde G-Run lopers.

Zeker sinds door een grote groep G-Run lopers bij Atletiek Klub Uithoorn wordt getraind, ondersteund door Fonds Gehandicaptensport, is het plezier in hardlopen ontdekt.

De G-Run loopt de 1 km op hetzelfde parcours als de Albert Heijn Jos van den Berg GeZZinsloop; vanaf de start op het sportpark, langs het evenementen terrein, de 'Vogellaan' en dan via 'Haas' weer terug naar het sportpark voor de finish.

AH Jos van den Berg 1km GeZZinsloop

Albert Heijn Jos van den Berg 1 kilometer GeZZinsloop (t/m 11 jaar)

Altijd weer een genot om de toekomst van de atletiek te zien strijden om de bekers en de welverdiende medailles.

De start is om 10.30 uur.
De route voor de Albert Heijn Jos van den Berg GeZZinsloop loopt vanaf de start op het sportpark, langs het evenemententerrein, de 'Vogellaan' en dan via 'Haas' weer terug naar het sportpark voor de finish.

Het traject wordt autovrij gehouden door onze gediplomeerde verkeersregelaars.

Van Schie 5 kilometer Loop

Van Schie 5 kilometer Loop

Een mooie grote en vlakke ronde met de start op het Sportpark Randhoorn, om vervolgens via de Legmeer, de Randweg en de Noordammerweg terug te gaan naar het sportpark voor de finish.

Een parcours dat mooie kansen biedt voor zowel de beginnende als de prestatie/competitie gerichte lopers!

Bekijk het volledige parcours op Afstandmeten.nl


AA Sloop 10 kilometer Loop

AA Sloop 10 kilometer Loop

Een mooie grote ronde over de wegen van Uithoorn en De Kwakel.

Na de start op het sportpark gaan de lopers via de Legmeer (Vogellaan), de Randweg en de Poelweg naar de Kwakel, om vervolgens via de Vuurlijn en de Faunalaan weer richting het Sportpark te lopen voor de finish.

Bekijk het volledige parcours op Afstandmeten.nl

Takii 10 Engelse Mijlen

Takii 10 Engelse Mijlen

De klassieke afstand van 'Uithoorns Mooiste'. In de loop der jaren is het parcours een aantal keren verplaatst en aangepast.

De huidige route biedt de lopers een mooi, maar ook potentieel snel parcours door zowel Uithoorn, De Kwakel als langs de Amstel en het Zijdelmeer. Een mooi snel parcours met de start en finish op sportpark De Randhoorn. 

Bekijk het volledige parcours op Afstandmeten.nl