Businessloop 2022 Uithoorns Mooiste

De Uithoorns Mooiste Businessloop gaat dit jaar helaas niet door. Het is niet mogelijk is om de deelnemende teams verantwoord en met voldoende afstand op te vangen in het clubhuis van UWTC.

Bedrijven en instellingen zijn uiteraard welkom om met een team aan een van de afstanden deel te nemen.

Editie 2020

In 2020 deden 13 teams mee, en was er weer sprake van een echte strijd voor het podium. De winnaar van 2019, PPG, kon dit keer niet opnieuw de beste teamprestatie neer zetten, de wisselbeker werd gewonnen door het team van FN Kempen, op de hielen gevolgt door DUO Team 1.
PPG Team 1 veroverde, mede door een loper met de snelste tijd, de 3e prijs.
Uitslagen 2020 Uithoorns Mooiste Businessloop

Welk team gaat volgend jaar de strijd met hen aan, maar ook met de andere teams, om de wisselbeker een jaar lang in het bedrijf te mogen etaleren?

Organisatie

Start en finish van Uithoorns Mooiste de Loop en dus ook de Business Loop zijn op Sportpark Randhoorn.

De Business teams worden uitgenodigd in het clubgebouw van de UWTC, pal naast het startterrein. Hier zijn aparte kleedkamers en douches beschikbaar.

Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd. Er is koffie, thee, water en sportdrank beschikbaar. Bovendien worden er na afloop voor broodjes en wat fruit gezorgd.
Van 09.00 uur kunnen de teamleden zich al melden in het clubgebouw van de UWTC. Daar liggen ook de startnummers en tijdregistratiechips per team gereed.

Voorafgaand aan de wedstrijd wordt van elk team een groepsfoto gemaakt, het team ontvangt 1 grote afdruk en elke deelnemer uit het team een kleinere afdruk. Deze foto's worden u zo snel mogelijk na afloop van de wedstrijd toegezonden.
Het startgebied met de centrale start en finishlocatie ligt op 2 minuten loopafstand. Eventuele kleding en/of kostbare spullen kunnen achter gelaten worden in het clubgebouw van de UWTC.

Wij adviseren echter om alle kostbaarheden zelf mee te nemen en aan een van de suporters en/of familieleden af te geven.

Kosten en clinic

Het inschrijfgeld bedraagt € 150,- voor het eerste team en € 125,- voor elk volgend team van hetzelfde bedrijf.

Hierin zit opgenomen dat uw teamleden, om zich zo optimaal mogelijk voor te bereiden, gratis kunnen deelnemen aan de CLINIC Uithoorns Mooiste.

De startdatum van de CLINIC Uithoorns Mooiste is 7 november 2019, de laatste training is op 23 januari 2020.
De clinic wordt elke week gegeven op donderdagavond van 19.30 - 21.00 uur, met uitzondering van 26 december (2e Kerstdag).
Locatie: de atletiekbaan van Atletiek Klub Uithoorn op Sportpark Randhoorn in Uithoorn.

Tijdens deze clinic, onder deskundige leiding van onze gediplomeerde trainers, worden de teamleden voorbereid op de wedstrijd, zowel conditioneel als looptechnisch. Daarnaast ook gepast advies over voeding/drinken, schoeisel en/of kleding.

Meer informatie

Voor informatie hieromtrent of over de Businessloop in het algemeen, kunt u contact op nemen met Rene Noorbergen via businessloop@uithoornsmooiste.nl

Teamkleding

Wij vragen de lopers van de teams om een herkenbaar teamshirt te dragen.

Deelnemers ZenZ Circuit

Mochten er in uw team lopers meedoen die zich voor het hele Zorg en Zekerheid Circuit hebben opgegeven dan horen wij dat graag, dit i.v.m. de tijdregistratie.

Aanmelden

Aanmelden voor de Businessloop kan door het invullen en verzenden van onderstaand aanmeldingsformulier.
Mocht u met meer dan 2 teams mee willen doen dan verzoeken wij u een tweede formulier voor deze teams in te vullen en te verzenden.

Na ontvangst van uw aanmelding zullen wij nog contact met u opnemen om eventuele vragen of opmerkingen te kunnen beantwoorden.
De kosten voor deelname worden u per factuur toegezonden, via de penningmeester van AKU.
Betaling dient voor 26 januari 2020 te geschieden. 

Met vriendelijke groet, 
Organisatie Businessloop Uithoorns Mooiste
Atletiek Klub Uithoorn - AKU

Aanmeldingsformulier Businessloop Uithoorns Mooiste de Loop:

(bij meer dan 2 teams graag een extra formulier invullen)

Team 1:

Minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers per team.Team 2: