27 januari 2019

Atletiek Klub Uithoorn (AKU) heet alle lopers welkom bij de 35e editie van Uithoorns Mooiste de Loop 2019.

Uithoorns Mooiste de Loop leidt u langs de rustieke delen van Uithoorn, De Kwakel en op de langste afstand langs de Amstel.
De loop maakt deel uit van het Zorg en Zekerheid Circuit en zal daardoor, net als in de afgelopen 34 jaar, veel lopers trekken.

Dit jaar wordt opnieuw gestreden voor de wisseltrofee van de Businessloop voor bedrijventeams. De Takii 10 kilometer Loop is hierbij het wedstrijdtoneel. Kijk voor bijzonderheden bij menupunt Businessloop.

Er zijn fraaie geldprijzen voor hoge klasseringen, forse premies voor de verbetering van het parcoursrecord en 35 extra jubileum prijzen waar alle deelnemers kans op maken.

Dankzij de inzet van de enthousiaste vrijwilligers en sponsors is Atletiek Klub Uithoorn (AKU) opnieuw in staat een perfecte loop te organiseren.
Wij hopen u allen (opnieuw) te mogen begroeten!


35 Extra Jubileumprijzen

Atletiek klub Uithoorn organiseert voor het 35e jaar het grootste loop evenement van Uithoorn en omgeving, met ieder jaar opnieuw enthousiaste deelnemers. Deze gaan wij verrassen met een kans op op 1 van de mooie 35 extra jubileumprijzen!

Daarnaast ontvangen de deelnemers op de langere afstanden weer een gratis Uithoorns Mooiste de Loop t-shirt en zijn er heerlijke taarten voor elke 100e finisher.

Neem ook tijdens de 35e editie weer deel aan het grootste en gezelligste sportevenement van Uithoorn: Uithoorns Mooiste de Loop 2019!